Håndskrift – Kveldskurs

HÅNDSKRIFT

Vil du forbedre din håndskrift?

Om kurset

Mange sliter med sin egen håndskrift, og istedenfor skriveglede er det mange som opplever skriveskam. Dette skyldes blant annet at folk skriver mindre for hånd, men også at det i skolene legges lite vekt på håndskriftopplæringen.

Kurset består av grunnleggende øvelser som kan forbedre din hverdagsskrift. Vi tar utgangspunkt i i rytmiske skrivebevegelser, og tar lærdom av velprøvde skriftmodeller basert på renessansekursiv. Alle kan få utbytte av kurset, og det krever ingen forhåndskunnskaper. I tillegg til individuell rettledning vil kurset inneholde forelesninger om skrifthistorikk. Vi vil se på, og diskutere håndskrifter fra forskjellige kilder underveis. Vi bruker helt alminnelige skriveredskaper, som blyanter og filtpenner.

Om kurslederen

Christopher Haanes (f.1966) er utdannet kalligraf ved Roehampton Institute, og er eneste skandinaviske fellow medlem av The Society of Scribes and Illuminators i London. Han har undervist en rekke workshops og kurs siden 1989, både i Norge og i utlandet. Han har tre bokutgivelser bak seg, flere separatutstillinger og en rekke artikler og essays.

Sted og tid

Granum Kunstskole
Maridalsveien 17

Tirsdager 15. februar–22.mars
Kl. 19–21.
Pris: 2500.-

Påmelding / informasjon:
Christopher Haanes
[email protected]
m: 90 96 18 22
Skriftlige henvendelser foretrekkes.
Kursavgift betales til kontonummer 
1602 45 49678 før første kurskveld, 
eller kontant første kurskveld. 
Husk kvittering. Påmelding er
bindende.

Legg til ekstern kalender…