Belle & Sebastian (SCO)

Hurra!

Hjemmeside

På Write About Love, Belle & Sebastians første album på over fire år, har Glasgowbandet nok en gang samarbeidet med Tony Hoffer (Beck, Air), som også produserte The Life Pursuit fra 2006. Og, som man etter hvert forventer fra den mesterlige tekstforfatteren Stuart Murdoch og hans kompanjonger, er ikke dette en samling av enkle kjærlighetssanger. Isteden utforskes det et bredt utvalg av temaer: livet, religion, økonomisk motgang og kjærlighet, både den som kommer, den som går og den som for lengst er historie.

Write About Love åpner med “I Didn’t See It Coming”, drevet frem av multi-instrumentalist Sarah Martins luftige vokal. Sangen sår spirer av håp, hvor kjærligheten seirer til tross for en tom lommebok. Likevel – dette er jo B&S – skinner det en aura av melankoli gjennom hele albumet.

Write About Love ligger lydmessig nærmere de klassiske Belle & Sebastian-albumene fra 90-tallet enn de mer popdrevne albumene fra 2000-tallet, uten at det er en ulempe. Det er spilt inn i legendariske Sound Factory Studio, Los Angeles, California.

Vi gledjer oss til konsert på Sentrum Scene den 2. april! Billetter i salg nå.

Legg til ekstern kalender…