Mojo Workout: Hollywood Sinners (ES)

[Bilde]

Mojo Workout, all night sleaze shakedown:

En 50s & 60s klubbkveld med live band og dj’er innen sjangrene garage, beat, rockabilly, soul, r’n’b, surf og exotica.

Hollywood Sinners (ES)

Denne gangen henter vi over Hollywood Sinners fra Madrid. Denne explosive trioen spiller garagepunk back from the grave 60s style med utagerende sceneshow, høy kvalitet og primitiv drivkraft. Rett fram og beintøft. Bandet har blitt regelrett skamrost for sine liveshow i europa det siste året og har sørget for gyngende gulv og ville tilstander både som headlinere på etablerte garagefestivaler og som husband på loco fiestas. Med en fot plantet i spansk choritzopønk og den andre i amerikansk garage leverer Hollywood Sinners ekstremt overbevisende materiale på begge språk. The Mono Loco Garage Punks from Spain are coming!! I Norge for første gang! Dette tør du ikke gå glipp av.

Siste plate er ute på Dirty Water records nå.

Hollywood Sinners på Spotify

Hollywood Sinners på Myspace

[Bilde]

Scampi, Chips, Dip & Campari (NO)

Kveldens første høydepunkt er de tropiske garagerockerne Scampi Chips Dip & Campari. Om du lurer på om du har sett dette lokale bandet i aksjon før, har du mest sansynlig ikke det. For det hadde du husket. Her spares det ikke på kruttet, verken musikalsk eller visuelt. De fire jentene stiller i fullt kostyme og spiller primitiv, energisk og inkluderende garage. Tekster som treffer og melodier som sitter. Fett, fengende og forrykende! Ikke vær seint ute.

Scampi, Chips, Dip & Campari på Myspace

[Bilde]

Party!

Etter konsertene blir det platesnurring fra Mojo Workout dj team med eget lysshow, b-film/burlesque video, signaturdrink i baren og cheesy tiki deco. Det er med andre ord duket for en helaften i kjelleren, med 2 liveband etterfulgt av et svett dansegulv og bratt glassføring.

[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]

Dette blir sabla gøy folkens!

Legg til ekstern kalender…