BY;ALARM: MOUTH 4 RUSTY (UK) + CHILDREN AND CORPSE PLAYING IN THE STREETS + GLACIERS (UK)!!!!

Lørdag kommer vi til å starte tidlig på Sound of Mu, så kom og rist av deg Oslo City-traumer eller ro ned fyllenervene fra fredagens by;alarm-utskeielser med fantastisk musikk og god atmosfære.


PROGRAM – OBS! OBS! TIDLIG KONSERTSTART!!!



17.00: Mouth 4 Rusty
18.00: Children and Corpse Playing in the Streets
19.00: Glaciers

20.00 – 01.00: DJ – tba



MOUTH 4 RUSTY (UK)



[Bilde]


Mouth 4 Rusty, aka Matt Rigsby Smith, spiller enkel, akustisk musikk med hjerte i Sør-Øst London og røtter i tradisjonell britisk folk. Etter å ha drevet med instrumentalmusikk i flere år, startet han for et par år tilbake Mouth 4 Rusty, med mål om å skrive ærlige låter med nynnbare melodier som folk kunne kjenne seg igjen i, noe som kanskje førte til at han nylig ble døpt til “The Bonnie ‘Prince’ Billy of New Cross”.
Sammen med sitt band, bestående av en strykertrio og en ekstra sanger, har han i det siste året spilt rundt omkring i London, hvor de opplever stadig økende oppmerksomhet og gode anmeldelser. I 2010 ga Mouth 4 Rusty ut EPen “Time Over Money”.
Han tilhører kunst-og musikerkollektivet i Utrophia, som kan sies å være Metronomicon Audios “vennskapskommune” i London, og det er første gang Mouth 4 Rusty spiller i Oslo. Han vil for anledningen holde en solokonsert på Sound of Mu denne ettermiddagen.




Mouth 4 Rusty på Myspace


CHILDREN AND CORPSE PLAYING IN THE STREETS



[Bilde]
foto: Katinka Maraz

Children and Corpse Playing in the Streets er to jenter med venner som lager alt fra nydelig skjør low-fi pop, til skranglete danselåter og kårny støydroner. De spiller på det meste av intrumenter, bokser og leker, samtidig som de synger, plystrer og lager effekter med stemmen. Musikken tilhører en sjanger vanskelig å navngi. De har en helt egen sjarm med et svært intimt og åpent uttrykk. Se for deg Alice in Wonderland dalende nedover det sorte hullet før hun lander oppi rubin-skoene sine et sted i Twin Peaks. Der hvor gresset vokser i takt med himmelen og stjernene ser ut som små fisk!
Children and Corpse Playing in the Streets på Myspace


GLACIERS (UK)


[Bilde]
Den andre briten på programmet denne lørdagen på Sound of Mu er Glaciers. Dette er soloprosjektet til kunstneren/musikeren Nicolas Burrows, som holder til i den nordlige delen av London. Han spiller folkpop og nevner blant annet Arthur Russel, Jonathan Richman og Joanna Newsom, samt “Norgesvennen” Phil Elverum som inspirasjonskilder, men håper likevel at han høres mest ut som seg selv. Han bidro med en låt på Metronomicon Audios kompilasjon “4.0”, og har lenge ønsket å spille
i Norge. Vi gleder oss!

Glaciers på Myspace


Legg til ekstern kalender…