By;alarm år 11: Mindy Misty, Epikurs Euforie, Dj's Aus Europ Europ

[Bilde]

23.00:

Mindy Misty

Som standhaftige forsvarere av termodynamisk indie swing er Mindy Misty plateaktuelle med sitt tredje album ”Generic Communion” hvor de byr på kuriositeter som – pop orienterte låter om seriemordere og aztekeres gudeoppofringer og støyete hymner til kunst ikoner. Du vil få servert organisk og gitardrevet støyrock hintende til 90tallets bedre halvdel.

[Bilde]

00:00:

Epikurs Euforie

De legende stemplede bråkmakerne i Epikurs Euforie gjør en av sine sjeldne oslokonserter på by;Alarm i år.
Epikurs Euforie er en monstrøst ambivalent gruppe med så godt som ingen kontinuitet og sterkt sprikende materiale. Noen ganger tar de formen til et konvensjonelt rockeband og andre ganger er det kun to folk som stirrer ned i iphonen sin hele konserten. Elsk eller hat det. Det driter epikurs totalt i. Makan til selvgode og navlebeskuende musikere skal du lete lenge etter. Eller vent nå litt, byen er jo full av akurat det. Da finner vi på noe nytt! Hurra. Fra nå av er det popmusikk som gjelder. Popmusikk uten rytme. Det blir kanon!

Dj’s Aus Europ Europ

Innimellom konsertene holder Dj’s Aus Europ Europ dansefoten i gang med utvalgte slagere. Spesialister i no1 hits fra Køln og omegn. Kurt kleins forlengede armer i sonisk misjonerings arbeid.

Legg til ekstern kalender…