By;alarm år 11: Burning Motherfuckers, Succuba, Dj’s Aus Europ Europ.

[Bilde]

23:00:

Burning Motherfuckers

Burning motherfuckers er fett! Hissig, spenstig og alarmerende. De spiller iblandt, og da kan man se dem. Bass og trommer er fundamentet, byggesteinene i et hvert band. Et enklere lydbilde gir mer konsentrert lyd. Legg på vokal. Bassen med sine fyldige bestemte toner, og rytmene fra trommene som bryter opp, og setter sammen, og fører videre som en bølge som aldri legger seg ned, og vokalen som surfer på denne kompromissløse bølgen ett eller annet sted i universet. Nuss.

00:00

Succuba

“A Ministry madness. Or Melvins on amphetamine.” -Håvard Oppøyen, Luna Cafe

“Om du aaabsolutt vil være sjanger-nazi, skal du få kalle Succuba støyrock. Men å være nazi vakke no’ å hige etter sist jeg sjekka, og støyrock som sjanger sier egentlig ingenting om det glade vanvidd du har i vente. Det sier heller ingenting om absurditeten, logikken, eller den besettende repeteringen i dette kontrollerte kaoset som ustoppelig spyr ut feedback, holdt nede av vanvittige tolkninger av hva som kan kalles basslyd, og i nakken av intet mindre enn to trommiser ute etter en ubestemmelig hevn. Jeg var kanskje ikke så stabil før jeg så dem live første gangen, men det hjalp i hvert fall ikke.

Uansett, kall Succuba hva du vil. Jeg synes bare det er vakkert."

-Linn Nystadnes, Deathcrush

“Jeg spurte mamma om jeg fikk lov til å dra og det fikk jeg………

Bandet som spilte besto av en trommeslager, en lead gitarist og en rytmegitarist, han som spilte på den ene gitaren var også han som “sang”. Bandet heter som du sikkert forto Succuba :) Selve musikken deres var…høy.. xD og det var sånn heavyskrike musikk aktig 8D Grunnen til at jeg skriver “sang” er fordi han duden bare brølte inn i mic’n eller småmumla i en veldig dyp tone xD om du forstår..eeh nei.

….Han ene hadde litt morsomt hår 8D"

-Kattgine.blogg.no

“Det er meg derfor en stor glede å kunne presentere et band her hjemme i gamle gode Norge som høres ut som en blanding mellom de ultimate koseorkesterne Melvins og Butthole Surfers. Visp inn litt Fu Manchu og Primus også så har du Succuba. (…) Så Succuba, kongens beste menn, velkommen skal demses være inn i min stue på full guffe”

-Rockeweb

Dj’s Aus Europ Europ

Innimellom konsertene holder Dj’s Aus Europ Europ dansefoten i gang med utvalgte slagere. Spesialister i no1 hits fra Køln og omegn. Kurt kleins forlengede armer i sonisk misjonerings arbeid.

Legg til ekstern kalender…