Musikknyheter.no presenterer: The Mighty Stef og Thee Mono Sapiens på Revolver lørdag 12. februar.

The Mighty Stef og Thee Mono Sapiens på Revolver i Oslo lørdag 12. februar.
The Mighty Stef [AKA Stefan Murphy] er en singer/ songwriter fra Dublin som er kjent for sterke låter og forrykende liveshow.
Etter debuten The Sins of Sainte Catherine i 2006, en EP i 2008, og 100 Midnights i 2010, er The Migthy Stef aktuell med et nytt strålende album, TMS And The Baptists .
I bunnen av The Mighty Stef sitt uttrykk ligger den irske folkemusikken. Oppå der igjen finner man elementer av rock, soul, country og drivende gode ballader. Allsidig og ypperlig instrumentbruk toppes med Murphys hese og dype, men også såre røst. Det veksles mellom det barske og myke i perfekte harmonier. Murphy og hans seks medmusikanter har på en glimrende måte satt sammen et album som blander referanser til blant annet Nick Cave, The Doors, Townes Van Zandt, The Pogues, Iggy Pop, Tom Waits og Elvis Costello.

“Rebelsk råskap fra den irske rockeren.” – Musikknyheter.no – 9/10

‘Channelling the ghost of Johhny Cash Through the Devil-Boned-Blues Of Jack White, The Mighty Stef is Dublin’s finest unsung hero’

Thee Mono Sapiens
Tromsøs eneste vaskeekte garasjerockband gjennom tidene. De har siden sist dykket enda dypere ned i nuggets- og pebbles-arkivene, lest seg opp på biografier til burlesque-dansere og eksentriske massemordere, for ikke å glemme en ytterligere kvessing av frekke fuzzriff og en bourbon-dopa forsterkning og perfeksjonering av Skandinavias villeste primalskrik gjennom tidene. Låtene omhandler viktige grunnverdier som drikking av blod, kombinasjonen traktorkjøring og hagleskyting, anger, sinne, å brenne i Helvete og ikke minst rørende kjærlighetserklæringer til det herlige fenomenet rock’n’roll.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…