Skeptikere på puben Oslo: konsert med George Hrab

[Bilde]
[Bilde]

NB! Merk at sted er endret til Café Mir. Det er skeptikertreff fra kl. 18, og Hrab begynner ca. kl. 21.

Skeptikere på puben Oslo er stolte av å kunne være vert når George Hrab kommer til Oslo som en del av sin “Golden Ticket Tour”.

George Hrab er amerikansk trommeslager, gitarist og låtskriver, og spiller til vanlig i bandet Philadelphia Funk Authority. Som soloartist har han så langt gitt ut seks studioalbum.

I skeptikermiljøet er han kanskje mest kjent gjennom sin populære podcast, The Geologic Podcast. Her tar han opp temaer som ateisme, skepsis, vitenskap og personlige historier fra livet som musiker gjennom sketsjbaserte innslag med surrealistisk humor. Disse temaene innehar også en stor rolle i musikken hans som soloartist, noe vi nok vil høre i løpet av kvelden!

The Golden Ticket Tour har fått navnet sitt etter en spesiell premie han la inne i coveret til ett av eksemplarene av det nyeste albumet sitt. Den som fikk CDen hvor denne gullbilletten lå, skulle få konsertbesøk av Hrab, uansett hvor i verden man måtte befinne seg. Vinneren viste seg å bo i Helsinki i Finland, siste stopp på det som nå er blitt en turné.

:: Info om innslippstider og billettpris kommer i løpet av de nærmeste dagene! ::

Golden ticket tour 2011:

Manchester – Sheffield – Surrey – London – Dublin – Lund – Göteborg – Oslo – Stockholm – Helsinki

Linker:

Legg til ekstern kalender…