Avlyst
Kunsthall Oslo presenterer en opplesning av Cia Rinne

DESVERRE AVLYST PGA SYKDOM

Onsdag 9. februar kl 19.00 – gratis inngang.

Cia Rinne er en poet og dokumentarist bosatt i Berlin. Hun skriver konkret poesi som i noen tilfeller inkorporeres i utstillingssammenhenger og i lydarbeider.

Cia Rinne er født i Gøteborg i Sverige i 1973. Hun vokste opp i Tyskland og studerte filosofi, historie og språk ved universiteter i Frankfurt, Aten og Helsinki. Cia Rinne skriver konkret poesi og gjør konseptuelle arbeider der hun bruker ulike språk. I noen tilfeller presenteres disse i utstillinger, seneste eksemplet er det konseptuelle arbeidet Night Calendar (gjort i samarbeid med Antonio Scarponi, ISCP, New York 2010).
Hennes publikasjoner inkluderer zaroum (2001), det nettbaserte arkivet zaroum (afsnitp.dk 2008), boken “notes for soloists” (OEI Editör, Stockholm 2009), og lydarbeidet “sounds for soloists” (i samarbeid med Sebastian Eskildsen, radiowy.se 2010).

Cia har også gjort dokumentariske prosjekter i samarbeid med fotografen Joakim Eskildsen. Deres seneste publikasjon er en bok om romfolket og deres forflytning fra India til Europa. Utgangspunkt er syv års reisevirksomhet og opphold blant romfolket (The Roma Journeys, Steidl 2007).

Cia Rinne bor og arbeider i Berlin.

Opplesningen i Kunsthall Oslo skjer i samarbeid med Kunstakademiet i Oslo, MA billedkunst.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…