WITCHHAMMER – Østlandets store Metal-Cultband feirer 25 år med ny skive og inviterer med på festen, Thrash-kompisene i PROFANIA og Old School-Metal fantastene i DEVIL + DJ OFFENDER´s feite Hardrock & Metal

WITCHHAMMER

fra Østfolds-regionen har med årene blitt et av Østlandets store kultband innen Metal og anses idag av den norske Metal-scenen, som en av de “3 store” med ARTCH og EQUINOX fra sluttten av 80 tallet.

”CHAPTER3: In Serenity And Awe” – RELEASE: 25 mars 2011
Et superlimitert opplag av denne nye skiva (autografert) vil være i salg på Gamla.

Mer info om Witchhammers historie på

http://www.gamla.no/?p=2802

www.myspace.com/witchhammernor

www.facebook.com/group.php?gid=144694020116

[Bilde]

PROFANIA
ble startet i 2004 og har som visjon å og bruke inspirasjoner fra sine gamle metall-helter fra 80 tallet og tilføre det nyere elementer fra prog, rock og deathmetall.
Med spisse albuer i undergrunnen spillte de inn sin første demo i 2006 som fikk gode omtaler i flere norske media og endel support og festival giger i kjølvannet av denne.
Neste utgivelse kom med ny vokalist i 2009. Sammen mener å levere varene hver gang!

www.myspace.com/profaniametal

DEVIL

[Bilde]

Fra Nes i Akershus kommer ett av de nyeste tilskuddene til den norske metalfamilen, nemlig old school-fantastene i DEVIL. Deres sound kan nærmest beskrives som en miks av Black Sabbath, Pentagram og NWOBHM, og med den autentiske produksjonen og lydbildet som forfedrene i genren innehadde. Doomy atmosfære, groovy riff og en “metal to the bone” attitude er hva dere kommer til å oppleve.

www.myspace.com/devilband

DJ OFFENDER

er og med på å piske opp stemninga ved å spille en masse feit Hardrock og Metal
Stort salg av bandmerch blir det også!

Legg til ekstern kalender…