Releasekonsert/Fredagspils med Lonely Crowd & Le Fant

informasjon
Det er år og dag siden en Oslo-konsert har funnet sted, så derfor har Lonely Crowd og Le Fant fått stablet på beina en intimkonsert i en av byens kuleste og minste klubblokaler.

Anledningen er i Lonely Crowds tilfelle at de slipper singelen “When The Dog Woke Up Inside Her”, en singel hvor Bowie-, Iggy-, Morrissey- og Prefab Sprout-gitarist Kevin Armstrong bidrar. (Og som vi har skrytt til det kjedsommelige av, så var våre forri…ge tre singler på VG-lista, én slo til og med Justin Bieber)

Le Fant feirer først og fremst at en alkoholfri måned er unnagjort, men vil også teste låtene fra sitt nært forestående album(Last chance to dance) ut live. Platen er gjort i samarbeid med Ronnie Le Tekrö (nei, det er ikke metal, men sart, akustisk indiepop).

Man snakker ofte om “the hardest working man in showbusiness”. Disse bandene må være nærmere enden til “the laziest band in history”. I alle fall hvis man skal dømme etter antall Oslo-gigs. Lonely Crowd spiller i byen for første gang på tre år, og Le Fant har bare spilt én konsert her ever. Og selv om de har underholdt i både Brasil, England, Danmark, Sveits og Toten, er det en særs sjelden opptreden en kan bli vitne til her.

Hvis du ikke skulle være superfan av “akustisk, psykedelisk folk-ish et eller annet” (jeg vet de finnes), er vi ekstremt hyggelige å drikke sammen med. Særlig Odd, som ikke har smakt alkohol på en måned.

Cover charge: Gratis (hvis du kan bevise at du har lastet ned de to låtene på “When The Dog Woke Up Inside Her”-singelen fra Itunes eller mobil. Det skulle bli 16 kr, som vel gir deg én livelåt per krone. Knalltilbud, innit?) Vi ses!

Legg til ekstern kalender…