Ladyfest 2011: Workshop i låtskriving med Frida Ånnevik

AKKS Oslo inviterer til workshop i låtskriving med Frida Ånnevik på Ladyfest 2011. Benytt muligheten til å få et innblikk i en låtskrivingsprosess sammen med den dobbelt spellemannspris-nominerte artisten!

Ladyfest er en ukes festival som tar utgangspunkt i kvinnedagen. I uken rundt 8. mars arrangeres konserter, workshops, debatter, utstillinger osv. over hele Oslo. Arrangører for Ladyfest Oslo er blant annet Kvinnefronten, Konsertforeningen Blå , AKKS Oslo, samt diverse enkeltpersoner. AKKS Oslo er ansvarlig for workshopene på Ladyfest. Vi har tidligere år arrangert workshops i blant annet låtskriving med Jenny Hval, musikkproduksjon med Aggie Frost og DJ Sunshine, samt workshops i lyd- og lysteknikk.

Workshop i låtskriving


I 2011 arrangerer AKKS Oslo en workshop i låtskriving med Frida Ånnevik. På workshopen i låtskriving vil du få innblikk i hvordan en låtskrivingsprosess kan være og å utøve en slik prosess selv. Det vil bli lagt mye vekt på egne idéer, egen fremgangsmåte og personlig uttrykk. Undervisningen blir tilpasset deltakerne så langt det er mulig, ut fra at workshopen vil gi muligheter for respons og individuelle tilbakemeldinger. Workshopen kommer til å gå inn i temaet låtskriving fra forskjellige innfallsvinkler, men mye kommer til å handle om tekst og forskjellige måter å møte dette på. Framgangsmåtene vil variere mellom jobbing i gruppe, en og en, samt øvelser, presentasjoner og diskusjoner. Har du allerede skrevet noen sanger eller tekster er det fint om disse tas med. Akkompagnerer du deg selv på et instrument kan du gjerne ta med dette også, kanskje er du vant til å jobbe med flere hjelpemidler som mac/pc, ukulele, opptaker eller munnspill; Bring it!

Workshopene retter seg mot unge, kvinnelige musikere og musikkintresserte, medlemmer av AKKS Oslo samt mer etablerte og profesjonelle utøvere. Workshopen går over to dager à 4 timer. Workshopene på Ladyfest bruker å bli fulltegnet, så først til mølla!

Frida Ånnevik


Frida Ånnevik er utdannet vokalist og vokalpedagog fra rytmisk linje (tidl.konservatoriet) på UiA i Kristiansand. Frida ble i 2009 tildelt Grappas debutantpris og slapp platen “Synlige hjerteslag” til strålende kritikker høsten 2010. Hun er i år nominert til to spellemannspriser, både i visekategorien og som årets nykommer. Musikken hennes er gjennomarbeidet pop på norsk i et åpent sjangerlandskap med sterkt særpreg i komposisjon, tekst og uttrykk.

Workshopen støttes av Gramart og KOMP

Legg til ekstern kalender…