BAX 1:4

[Bilde]

Norge er et land rikt på olje og bassister, og 4 av disse ønsker velkommen til en helt spesiell, fri improvisert, akkustisk konsert på Sound of Mu 25. mars! Stjernelaget består av Ole Morten Vågan, Audun Ellingsen, Adrian Myhr og Christian Meaas Svendsen. Det blir en skjellsettende, spennende, energisk og ikke minst lavfrekvent opplevelse!!!

Dessuten vil det bli en hemmlig fest for alle bassister etterpå! SÅ KOM KOM KOM!!

KONSERTSTART PRESIS 20:00 !
CC: 100/60 (gjelder student/bassist)

Ole Morten Vågan er utdannet ved Jazzlinja i Trondheim 2000 og regnes som en av norges beste bassister og nyskapende komponister innenfor den improviserte musikken. Ole Morten har hatt stor suksess med sitt eget band Motif, hvor han i år 2000 mottok NOPAs komponistpris samt “Young Nordic Jazzcomets” i København. I senere tid har han samarbeidet med blant annet Maria Kannegaard, Atle Nymo, Frode Nymo, Thomas Strønen, Fredrik Ljungqvist Håkon Mjåseth Johansen, Jonas Kullhammar, Bugge Wesseltoft og en drøss med flere profilerte artister samt mottatt en rekke priser, blant annet DnB NORs pris på Kongsberg Jazzfestival 2009

Audun Ellingsen er utdannet i Leeds i England og har også en ganske fasjonabel merittliste. Han er aktiv i sin egen kvintett – Audun Automat, og er også å høre med blant annet Frøy Aagre og Sphinx. Ved siden av tilværelsen som utøvende musiker og frilansmusiker, jobber han som lærer ved Toneheim Folkehøgskole. Han driver dessuten plateselskapet Pling sammen med felles kollega Anders Lønne Grønseth.

Adrian Myhr tar for tiden master ned Norges Musikkhøgskole sammen med Tore Sandbakken på slagverk. Adrian spiller sammen med et titalls band i alle forskjellige sjangre og med alle forskjellige nasjonaliteter. Samarbeidspartnere som Kim Johannesen, Kim Erik Pedersen, Svein Magnus Furu, Michael Moore Audun Hjort og Dag Erik Knedal Andersen er bare et fåtall av musikerne han kollaborer med. Iløpet av den korte tiden han har vært aktiv har han allerede rukket å delta på en god håndfull, godt mottatte innspillinger.

Christian Meaas Svendsen er student ved Norges Musikkhøgskole men tar nå et utvekslingsår i Köln i Tyskland. Han har gjennom tidligere musisering vist stor musikalsk bredde og forståelse for musikk som kunstform, og konsentrerer seg om å bli en allsidig, men likevel særegen bassist. I tillegg til fokuset på hovedinstrumentet er han også aktiv innenfor komponering og arrangering og spiller også sammen med en rekke, svært aktive band.

Legg til ekstern kalender…