By:larm tjuvstart med Sellout! Music: Hiawata!, Kenneth Ishak (solo) og Mmm

Hiawata!: kl. 23.30
Kenneth Ishak: kl. 22.30
Mmm: kl. 21.30


Hiawata:
Oslo-popperne er ute med sitt tredje album Backs to the future 7. februar. Tidligere har de blitt sammenlignet med storheter som Dinosaur Jr., Teenage Fanclub, Television Personalities og Lemonheads. Alle disse elementene er tilstede på den nye plata men sauset sammen med en dæsj tidlig (altså bra) Weezer. Hva betyr det? Jo, fortsatt jævlig bra pop, men med frekkere riff, mer fuzz og mer allsang.
Link


Kenneth Ishak (solo):
Kenneth Ishak & The Freedom Machines slapp i fjor sitt kritikerroste album “Kenneth Ishak & The Freedom Machines”. Hva serverte han der? Jo, en håndfull poplåter som ligger og flyter i et farvann mellom Pinback, Dinosaur Jr og The Amazing. Smart pop med hjerte. Denne konserten blir uten backingband,
men det betyr ikke at det blir en rolig singer/songwriter affære av den grunn. Forvent dere en performance som slår dere som en neve ut av de norske skogene.
Link


Mmm: Gikk du glipp av releasefesten til Hiawata! forrige uke? Stakkars deg. For der debuterte Oslos mest sjarmerende band. Oslos friskeste champagnepust på år og dag. For ikke snakke om bandet med Oslos beste ABBA-cover. Fantastiske Johanne og Ida tar over plassen til Munn til munn metoden(MTMM). Flaks. De har nesten samme navn.
Link


DJs: Øreåsen Sellouts. Øreåsen-patriotene/nostalgikerne som driver denne labelen skal spille den musikken de aller helst hører på fest. Forvent en dæsj electro-pop, funk, soul, afro-beat, boogie, indie-electro og den slags.
Link


Sellout! Musics webside
Sellout! Music på Soundcloud

Legg til ekstern kalender…