Bauer / Motland / Narvesen trio

De møtte hverandre for første gang på scenen. Den erfarne trombonetraktøren fra kontinentet og de to nyetablerte improvisasjonsmusikerne fra det forblåste vestland. Koblet sammen av All-Ears-festivalen i 2010. Det var en forrykende opplevelse. Det ene intense øyeblikket avløste det andre, alltid med musikernes enorme tilstedeværelse og unike energi.
Og slikt gir mersmak, så nå drar trioen ut på sin første lille turne i Norge, første stopp Oslo.

Musikken er improvisert og befinner seg stilmessig i krysningspunktet mellom frijazz og samtidsmusikk.
-
Inngang: 100,-

Johannes Bauer (trombone) har jobbet frilans som improvisasjonsmusiker siden 1979 og han er kjent for sin utagerende og ekspressive spillestil. Med utvidede teknikker og utstrakt bruk av stemme gjennom trombonen, skaper han et uforutsigbart og ofte humoristisk uttrykk. Han spiller i en rekke konstellasjoner innenfor ulike retninger innenfor improvisert musikk, deriblant iTi, aus,
Doppelmoppel, Peter Brötzmann Chicago Tentet og Johannes Bauer – Fred Van Hove Duo

Stine Janvin Motland (vokal) har markert seg som en ny og sterk stemme blant unge, norske improvisatører. Med utgangspunkt i stemmen og kroppens naturlige forutsetninger, tøyer hun grenser for hva som er fysisk mulig. Mest kjent er hun for sin innsats i trommer/vokal-duoen MotSol, musikerkollektivet Kitchen Orchestra og for sine solokonserter.

Dag Magnus Narvesen (trommer) er kjent fra band som Sasquatch, Time Jungle og Kitchen Orchestra, i tillegg til flere andre faste og mindre faste konstellasjoner der improvisasjon spiller en sentral rolle i musikken. Han er en nytenkende, nøyaktig og lydhør trommeslager som legger stor vekt på samspillet med sine medmusikere og energien i musikken.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…