TORSHOV BEAT - featuring TORSTEIN LOFTHUS & TURNS DJ-sett og minikonsert!

[Bilde]

TORSHOV BEAT (Eriksen, Mokkelbost, Erlien, Halle) med special guests – Torstein Lofthus (trommer) og Turns DJ-sett og minikonsert.

Det er med glede vi kan invitere til 2011s første Torshov Beat, og det er ingen hvilken som helst fest vi inviterer til!

Den helt fantastiske trommeslageren Torstein Lofthus fra band som Elephant 9 og Shining er med, det er også flere av medlemmene i det kritikerroste bandet Turns.

Torstein Lofthus er på sin side viden kjent for sitt unike og kraftfulle trommespill, og vi gleder oss som unger til å slå oss laus med han.

Turns er et band som i år ga ut sitt debutalbum “Turns Out”, som mottok stående ovasjoner fra et samlet pressekorps. Det regelrett haglet femmere og seksere i dagspressen, og denne kvelden tar noen av medlemmene med seg gitarer og platebager for å underholde både i DJ-båsen og på scenen på Soria Moria.

Som vanlig byr husbandet (medlemmer fra Montée, Espen Eriksen Trio, Mathias Eick & Eivind Aarseths band) på stormfull og improvisert musikk med basis i rå funk, afrobeat og 70-talls jazzrock. Etter den forrige og særs inspirerende runden med Håkon Kornstad som gjest på saksofon ryktes det nå om et album fra denne gjengen.

Det er med andre ord klart for
EN HELAFTEN MED TORSHOV BEAT!!!

Gunnar Halle (trompet)
Erlend Mokkelbost (gitar)
Espen Eriksen (keys)
Audun Erlien (bass)
Torstein Lofthus (trommer)
+ TURNS

Inngang: 90 kr

Facebook: www.facebook.com/event.php?…

Legg til ekstern kalender…