Fotokurs: Speilrefleks grunnkurs

[Bilde]

Velkommen til fotokurset hvor du blir kjent med speilreflekskameraet og tilegner deg kunnskapen om de fotografiske grunnbegreper.

BLI KJENT MED KAMERAET
Det er viktig å kjenne kameraet godt for å kunne utnytte mulighetene som ligger i øyeblikket. Jeg inviterer til kurs hvor jeg gir en praktisk gjennomgang av et digitalt speilreflekskamera, og formidler en essensiell introduksjon til de fotografiske grunnbegrepene som du får testet ut i praksis på dette kurset.

Vi går gjennom hele kameraet fra topp til tå – blir kjent med alle knappene og ser deres virkning på det ferdige bildet. Deretter tar vi for oss kameramenyen og viser hvordan man gjør avanserte innstillinger på kameraet. På hvert kurs er det kun fire deltagere slik at det er mulig for hver enkelt å stille spørsmål og delta aktivt i undervisningen. Vi jobber hele tiden praktisk med kameraet, gjør tester og prøver nye innstillinger.

• Hvordan stille inn blitsen slik at den ikke blir for grell? • Hvordan fotografere innendørs uten blits slik at fargene kommer frem på riktig måte? • Hvordan fotografere i svart/hvit, eller legge tone på et sorthvitfoto? • Hvordan ta svart/hvit-foto i fransk 50-talls stjernereporter-stil? • Hvordan velge riktig program i forhold til lysforholdene? Alt dette og mye mer får du svar på i dette kurset.

FOTOKUNNSKAP
I tillegg til kamerainnstillinger lærer du også hvordan de grunnleggende begrepene: Blender, lukker og ISO fungerer. Du får tips om RAW-fotografering, og lærer hvordan histogrammet skal leses for å få helt riktig eksponering av bildene dine. All denne kunnskapen kan du tilegne deg i løpet av dette tettpakkede 3-timers kurset. – og du får tips om hvilke innstillinger som gir de beste bildene både ute og inne.

LES MER OM KURSET
www.scoolo.com/fotokurskale…

Legg til ekstern kalender…