WAX!

Det er jo VM på ski, og da må man dra på litt ekstra. Fredag 25. februar får vi besøk av en av de viktigste representantene for moderne disco, nemlig Simon Lee fra Faze Action. Brødreduoen Faze Action har levert en jevn strøm av dansemusikk i stjerneklasse siden midten av nittitallet. Da DJ-nettsjappa Juno Records feiret tiårsjubileum i 2007 med å gi ut ti tolvtommere med klassiske danselåter i orginalø og remiksversjoner, var Faze Actions “In the Trees” (med Carl Craig miks) den første utgivelsen. Og ja, Simon er en bra dj! Muriazz varmer opp.

Lørdag 26. februar spiller han som rett og slett er vår favoritt-dj: Prins Thomas. Prinsen har etablert seg som en av verdens mest ettertraktede djs innen disko/house/techno-segmentet, med og setter seg ukentlig på flytoget for å besøke klubber i Europa, Asia og USA.

Fredag 4. mars får vi besøk av DJ Marius Sommerfeldt fra nydiskoduoen Sommerstad, som nylig har gitt ut plate på Prins Thomas sin Full Pupp-etikett. Sommerfeldt har spilt mye i duo eller soloformat på en rekke norske klubber og festivaler, blant annet Fugazi, Dattera, Fisk og Vilt og Extrema. Hold ørene åpne, disse kommer vi til å høre mye fra fremover!

Lørdag 5. mars er det duket for undergrunnshelten Moonboots fra Manchester, UK. Moonboots har vært dj i en mannsalder og var med når New Order, klubben the Hacienda og acid house satte Manchester på klubbmusikkartet. Moonboots spiller disko og balearic av ypperste sort, og får i kveld hjelp av Espen Haa (fast innslag bak platespillerne på Prins Thomas sin Full Pupp-kveld på Blå).

Legg til ekstern kalender…