Kunnskapens mellomrom søker tekstbidrag

Som et oppspark til Novafest (Radio Novas kulturfestival), så lager Litteratur på Blå og Tekstbehandlingsprogrammet et samarbeid med den svenske litterære aktøren Textival, og vi vil at DU skal bidra!

Textival har i år et skriveprosjekt de kaller Bildningskomplexet. Gjennom bildningskomplexet prøver de å sette fokus på det uframkommelige ved all den teksten og kunnskapen vi omgir oss med, hvordan forståelse og ikke-forståelse finner sted og tar form.

Vi har latt oss inspirere, og inviterer derfor til en aften med bildningskomplexet, og det som vi på norsk har valgt å kalle kunnskapens mellomrom. Vi spør:

Hva var det du aldri forstod? Hvordan opplevde du det å ikke forstå? Vi ønsker å utforske hva kunnskap er, hvilke forventinger vi har til vår egen kunnskap og vår egen forståelse. Hvordan kjennes det når vi ikke lever opp til forventningene?

Arrangementet finner sted på Blå den 5. april, og vi ønsker oss tekster om svarer på noen av disse spørsmålene, eller bare fabulerer rundt tematikken. Tekstene skal være korte, maks 3000 tegn (en knapp A4-side), og vi håper å samle bidragene i et lite teksthefte som vi deler ut denne kvelden.

Du kan lese noen eksempeltekster her.


Send dine bidrag (eller spørsmål) til: [email protected]

Siste frist for å sende inn tekster er mandag 28. mars 2011.

Legg til ekstern kalender…