INDIESEKSUELL - Live: Casa Murilo

Casa Murilo har boblet i Oslos undergrunn i et par år nå, og det er i disse dager at det er i ferd med å koke fullstendig over. Debutalbumet deres, Lifting Ships, slippes uka før Indieseksuell, og er stappet med digg, dansbar indierock – av typen man aaaaldri får nok av. En rekke konserter rundt om i landet har satt publikum på hodet gang på gang, og når de seks staute mannfolka skal spille for skeivingene blir det ikke mindre oppned, sidelengs og veggimellom for å si det sånn. En viss idé får du på bandets MySpace: www.myspace.com/casamurilo

Stemningen før og etter konserten blir satt av heterofile Sandlund og homofile Rones. Han du tror er homo er hetero, og han du tror er hetero er homo, sånn i tilfelle du lurte. Alle mytene om homofile brytes altså ned på Indieseksuell – intet mindre. Musikken er bare homo i detaljene, men dansbart som et helvete og tidvis skammelig skamløst – det siste skjer som regel i stor stil mot slutten av kvelden.

Ja, til og med indieskeivinger har guilty pleasures. Det blir som regel en fin blanding av alt, men mest av alt blir det den gode stemningen det alltid er på Indieseksuell. Det garanterer vi, og vi gleder oss mer og mer hver eneste gang!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…