Vaskeekte tegneserietegnere på Seriemord #4

[Bilde]Det er klart for en ny runde med den meget populære paneldebatten Seriemord på Mono.

Ordstyrer Flu Hartberg har invitert sine mest toneangivende og nesevise tegneseriekollegaer til en usensurert samtale om det meste innen tegneseriemediet. Showet blir som vanlig arrangert av Oslo Comics Expo i samarbeid med Mono, og blir også kringkastet som podkast, nedlastbar fra vår Seriemord-side iTunes.

Panelet prater om tegneseriebransjen, hvordan det er å være serietegner i 2011, serieforlagene, redaktørene, anmelderne og leserne.

Aktuelle temaer og serier skal belyses og serieskapernes favoritter skal diskuteres (bl.a. netthypen Axe Cop og TV-serieaktuelle Walking Dead). Dessuten får vi en eksklusiv sniktitt på tegnernes egne prosjekter.

Det er også satt av tid til musikk, politikk, geografi, astronomi og spørsmål fra salen.

Litt om paneldeltagerne denne gang:
Henry Bronken – Henry står bak genistreker som Bøllefrø, Artsyfartsy, samt Deppedust og Lykketosk, og jobber i disse dager med en selvbiografisk serie.

Øystein Runde – Hyperproduktive Øystein har laget serier som Soga om Olav Sleggja, Margarin, Rundetid og De Fire Store, som er et samarbeid med …

Geir Moen – Ingen tegner action og skrudd spenning som Moen. På hans CV finner vi bl.a. Ghasp, Blodøks og Asfalt i tillegg til De Fire Store.

Karstein Volle -Mannen bak Fakta Fra Verden kommer hele veien fra Finland for å berike oss med sitt snurrebartaktige nærvær.

Flu Hartberg er mannen bak kritikerroste Fagprat, Horgan, English conversation og er en av det grensesprengende Dongery-kollektivets representanter.

SERIEMORD #4
Mono, Pløens gt. 4
TORSDAG 10.MARS
KL.19:00 PRESIS
arrangementet er gratis

Legg til ekstern kalender…