Ladyfest 2011: 8.marsfest

Ladyfest Oslo avrunder kvinnedagen med en fantastisk 8. marsfest på Revolver. Det blir konserter, appell, dans og gratis kake! Feir kvinnedagens 100-årsjubileum med herlige EstherOrkester, Amina Sewali, FMC, Fransk Frokost, Cosmic Delay, samt AKKS-DJene Line Lux, DJ TOYA, DJ Dysfunktional Uncle og DJ Rewind. Så, feminister i alle kjønn og former bli med og avrund markeringen av kvinnedagen med en real fest!


EstherOrkester

«Leken pop med uhøytidelig sjarm, fransk storbykabaret eller håpefull melankoli; det er vanskelig å sette EstherOrkesters lydbilde helt i bås. Ønsket for låtene er uansett et beinhardt et; å blande den gode melodien med sterke tekster, der du ikke mates med det opplagte, men der budskapet fortsatt er tilgjengelig for lytteren»

www.myspace.com/estherorkester"

Amina Sewali

«Amina Sewali debuterer med singlen “One More Digit”, en skeiv og rocka poplåt med skarpt piano, massevis av attityde og unik, fleksibel vokal i front. Låta er produsert av Even “Magnet” Johansen og Bjørge Fjordheim. Musikkstilen hennes kan beskrives som en skeiv blanding av soul, jazz og R&B»

www.myspace.com/aminasewali

Cosmic Delay

Gå ikke glipp av ‘Cosmic Delay’ sitt forførende musikalske univers av sår, fengende og melodiøs pop! Med Ida Marys vovede stemme og Gunhild-Matheas mørke fele i front, leverer bandet et rocka, formfylt, jovialt og vakkert uttrykk. Kom og lek med gjengen, som etter oppstarten våren 2010 raskt har fått velfortjent oppmerksomhet for sin sammensmelting av pop, rock, folk og blues – i et stemningsfullt møte mellom urbanitet og bygdepamp.

www.myspace.com/cosmicdelay

FMC

soundcloud.com/djfmc/winter-song-prod-sharkara-fmc-feat-zeps-essa-cham-tiki

Fransk Frokost

www.myspace.com/franskfrokost

Legg til ekstern kalender…