TROODWANG in Concert

[Bilde]

Om TROODWANG..
- kan det sies så mangt, men Oslo’s desidert morsomste nordnorske partytrio må selvfølgelig presenteres med fokus på personlighetene i orkesteret så vel som repertoaret.

Trond Trudvang
- er gitarist og vokalist, og er til daglig trubadur, historieforteller og låtskriver. Noen av hans egne låter vil innimellom skinne gjennom perleraden av lett bearbeidede covers – som må sies å være bandets spesialitet – i tillegg t…il sprek koring.
Trond er lett kokett, men spiller aldri sologitar uten gode sko og kvinner i salen. Trond har en syk forestilling om at han er leder i bandet – kanskje på bakgrunn av hans lange, men heller kjedelige militære karriere.
Trond er fra Harstad – i Nord-Norge.
Mer om Trond finner du på hans egen hjemmeside : TrondTrudvang.no..

Bjørn (Enox) Enoksen
- har en merittliste andre freelansbassister bare kan drømme om. Vis ham en sjanger, og han har mest sannsynlig vært på søstra. Nynn en norsk sang, og han har antagelig spilt den – med originalartisten! Enox er vegetarianer, men la deg ikke lure. Han er også sju fot Alfa-mann og trakterer nå kontrabass, i sammenfall med at han er på vei til å vurdere å bli voksen. Enox leverer også bass-fundamentet i ”The New Swing Generation” og en hel horde med andre band. Enox hevder at han med sin brede musikalske erfaring er den naturlige leder i bandet. Enox er fra Mo i Rana – i Nord-Norge.

Knut Lothe
- er vel bevandret i norsk Jazz-miljø. Han er batterist og lun konferansier i messingtrøkk-bandet ”Funky Butt”, og reiser på dagtid med det pedagogiske rytmeshowet ”Rubbel & Beat” som har gjort mer enn 1000 konserter på landets grunnskoler for Rikskonsertene!

Knut er den i orkesteret som med sikkerhet aldri blir voksen. Med livlig fantasi, lekenhet og eleganse trakterer han alle slags slagvåpen. Han er bandets ”Kung-Fu Panda” – full av bambus, og mener selvsikkert at lederskapsspørsmålet i bandet .., – best kan løses med neseblod!

Knut er fra Bodø – i Nord-Norge.

www.myspace.com/troodwang

Legg til ekstern kalender…