Goldstar Capitol Club: Gerilja + Magnus Moriarty

Goldstar Capitol Club, Revolver, lørdag 12. mars, 21.00-03.00
Fri entre fram til kl 22., 100,- etter.
Billetter: Tiger

Det er igjen på tide for din nye favorittklubb, eller som musikkguiden Groove skriver ”ekstremt flotte konsept”; Goldstar Capitol Club på Revolver. Denne gang med to Oslobaserte band og en liten nyhet; fri entre frem til kl 22.00. Nice hva? I tillegg til liveband blir det som vanlig DJ’s som spiller musikk man både kan danse og drikke øl til.

Gerilja

Gerilja (fra spansk guerrilla, ”liten krig”). Med innflytelser som strekker seg fra langhåra argentinske fotballhelter til Megadeath, gammel Aerosmith, Primal Scream og Alice Cooper – så treffer Gerilja deg i magen som aldri før. På låta The Bomb fra Ep´en ”Pink Slush Twilight” strømmer vokalen ut som Bobby Gillespie skulle vært gjestevokalist for T-Rex med David Bowie på harmonier.
Etter utallige år i lekegrinda som det bandet alle venter på skal gjøre det stort, større og bli store i alt fra Japan til Buenos Aires, så er tiden endelig inne. Først kommer Ep, så kommer det skive. 2011 er året da døgnfluedødaren nok en gang skal ut i rampelyset.
Gerilja på Goldstar Capitol Club på Revolver kommer til å bli fantastisk!

Magnus Moriarty

Magnus Moriarty er hovedprosjektet til Magnus Nielsen. Han debuterte i 2001 med plata ”Drive fast slow right left”. Halvparten av året tilbringer han ved en kirkegård der han graver hull i jorda og planter blomster. I vinterhalvåret er han i studioet, der han stadig spiller inn ny musikk og lever ut myten om den dekadente bohemtilværelsen som gir næring til nye plater. Denne kombinasjonen av jordnært, hardt og ærlig arbeid og kunstneriske utskeielser som inkluderer absinth, fiolin og 12-strengsgitarer setter sitt preg på musikken.
Tekstene er tydelig inspirert av beat-litteratur og akkompagneres av melodier som bringer tankene både fremover og bakover i tid. Middelalderen, romalderen og atomalderen er alle representert i Magnus Moriartys univers. Nydelige folkemusikk-aktige melodier pendler mellom det nære og det intergalaktære, og selvom solen skulle skinne på gravlunden truer alltid et mørke seks fot ned.

DJ: Jonas Thire & Niklas Henrikson

Legg til ekstern kalender…