Torshov Beat featuring Håkon Kornstad og Oslo Soul Experience

Torshov Beat har denne gangen med seg stjerne-saksofonisten Håkon Kornstad og Oslo Soul Experience. Det blir med andre ord nok en helaften på Torshov med live funky improvisert musikk og fantastisk årgangs-soul på vinyl.

[Bilde] [Bilde]

Vi er stolte over igjen å ha med den bejublede saksofonisten Håkon Kornstad i bandet. Håkon er kjent både for sitt virke som soloartist (sjekk ut platene ”Single Engine” og ”Dwell Time”) samt andre konstellasjone…r (duoen med Håvard Wiik, Wibutee og samarbeid med all verdens anerkjente jazzmusikere).

Oslo Soul Experience har i løpet av sine snart 8 år som klubb i kjelleren på John Dee blitt kanskje Oslos beste klubb. Tommy, Gøran og Bjørn Espen spiller den beste av den “glemte” soulen og funken fra 60, 70 og 80-tallet. Disse gutta har perler i samlingen sin som kan bli dine nye favorittlåter!

Torshov Beat er et jambasert prosjektet startet av de gode vennene Espen Eriksen (kjent fra Espen Eriksen Trio, Halle/Eriksen og Christina Bjordal) og Erlend Mokkelbost som har fartstid i punketoget JR Ewing, men som de siste årene har markert seg i det Spellemannspris-vinnende popbandet Montée, samt som gitarist i eksentriske KILLL og som plateprodusent. Hver måned samler de husbandet med gjester til en heidundranes kveld med improvisasjon og musikalsk overmot. Alt er lov, og det er loven.

På bass har vi basslegenden Audun Erlien, som siden midten av 80-tallet har delt scene med de største. For tiden spiller han med folk som Mathias Eick, Knut Reiersrud og Jarle Bernhoft.

På trommer – Marius Simonsen, kjent fra bandet Montée samt gjennom sin fartstid i det Los Angeles-baserte bandet Pop Levi.

Dørene åpner kl 21 og bandet starter i 22-tiden. Oslo Soul Experience spiller mellom bandets sett og utover natten!

Gå ikke glipp av denne fantastiske kvelden på Soria Moria på Torshov!

Håkon Kornstad – saksofon og elektronikk
Erlend Mokkelbost – gitar
Espen Eriksen – tangenter
Audun Erlien – bass
Marius Simonsen – trommer
Oslo Soul Experience – DJs

Legg til ekstern kalender…