Kurt Slevigen på The Crossroad Club

Kurt Slevigen er et kjent navn for mange i bluesmiljøet, og har vært aktiv i mange år i både Oslo og Bergen. Han spiller blues slik vi liker det, upolert, ekte og ærlig. Har du sett Kurt Slevigen live, glemmer du det ikke så lett. Han spiller konstant på grensen mellom galskap og fullstendig kontroll over tonen i gitaren. Han høres ikke ut som noen andre her til lands, og har en særegen tone man skal leite lenge etter. Dette er …kreativ madness innenfor bluesens puristiske rammer!
Det ligger an til en kanon konsert på The Crossroad Club, og hvis du liker Jimmy Rogers, Muddy Waters, Little Walter og resten av gjengen som flyttet til Chicago og skapte verdens kuleste lydbilde, bør du kjenne din besøkelsestid på lørdag.

Konsertstart kl 21, 100,- i døra. Dette vil du ikke gå glipp av!
Det er matservering fra kl 13, så her kan du spise middag, ta noen pils og få med deg en tidlig konsert, kickass!
DJ Håkon Høye står for musikken resten av kvelden.

“Som sanger har han et nærmest desperat uttrykk. Lydbildet er «møkkete» og litt gammelmodig – men friskt. Og om plata ikke er teknisk briljant, er den i hvert fall 100 prosent ekte.” – Øyvind Rønning, Dagbladet

I det glimrende bandet finner vi medlemmer fra bl. a. Amund Maarud Band, Vidar Busk & His True Believers og Vazelina Bilopphøggers.

Kurt Slevigen – Gitar, vokal
Arne Rasmussen – Munnspill
Rune Endal – Bass
Robert Skoglund – Trommer

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…