Foredrag om Byliv og byutvikling, drop-in maling, lydinstallasjon ++

Onsdag 23. mars starter sprekt med seniordans. Vi forsetter med drop-in maling og lydinstallasjon med “Fortellinger fra et sted”. Bydelsutvikling og byliv er også på programmet presentert av arkitekt Peter Butenschøn, tidligere arkitektkritiker i Dagbladet.

[Bilde]

Seniordans kl. 11.30

Nå har du sjansen til å lære deg nye dansetrinn. Bli med til fengende rytmer på torgplan.

Lydinstallasjon kl. 10.00-17.00

“Fortellinger fra et sted”. Hva betyr dette stedet for deg? Hva er DIN historie? Det blir satt opp en lydinstallasjon med intervjuer rundt temaet

“HJEM” av Ann Christin Billing. Installasjonen har tidligere vært stilt ut i flere sammenhenger og består av lydopptak der ulike mennesker med forskjellig bakgrunn forteller sine historier. Historiene har til felles at de kretser rundt temaet IDENTITET og TILHØRIGHET.

Drop-in maling kl. 14.00

Innføring i maleriets oppbygging, penselføring og blanding av farger. I løpet av drop-in timen maler du et lite maleri. Undervisning v/kunstner Ellen Hegg.

Galleri og kafé kl. 12.00-18.00

Utstillingene ”Perler fra Groruddalen, ”Mitt Veitvet” og streetart i lokalene mot Veitvetveien.

Hva kan Veitvet Senteret bli i framtiden? kl 18.00 i kafeen

Bydel Bjerke har i samarbeid med Veitvet Senteret DA utviklet en mulighetsstudie for hva Veitvet Senteret kan bli i framtiden. Åpent møte der mulighetsstudien presenteres.

Byliv og byutvikling: Fra drabantbyen til fortauskafeen kl. 19.00 i kafeen

Prioriteringene i Oslos utvikling er endret de siste 50 årene siden drabantbyene ble bygget ut. Kan Groruddalen møte de utfordringene som ligger i den nye bykulturen? Hva skal til for at Veitvet blir mer bymessig?

Foredragsholder:
Peter Butenschøn, arkitekt.
Butenschøn har vært arkitekturkritiker i Dagbladet og redaktør i Byggekunst. Han har skrevet flere bøker og er sist aktuell med boken ”Byen – en bruksanvisning”.

[Bilde]

Last ned programmet for åpningsarrangementet her

Last ned programmet for kick off-uka her

Legg til ekstern kalender…