Lydinstallasjon, rumba, sofaintervju, filmskaping, biljardoppvisning ++ mer

Mandag 21. mars er det biljardoppvisning, magedans, lydinstallasjon og rumba som blant annet vil prege Veitvet senteret. En dag full av aktiviteter på senteret.

[Bilde]

Lydinstallasjon kl. 10.00-17.00
“Fortellinger fra et sted”. Hva betyr dette stedet for deg? Hva er DIN historie? Det blir satt opp en lydinstallasjon med intervjuer rundt temaet

“HJEM” av Ann Christin Billing. Installasjonen har tidligere vært stilt ut i flere sammenhenger og består av lydopptak der ulike mennesker med forskjellig bakgrunn forteller sine historier. Historiene har til felles at de kretser rundt temaet IDENTITET og TILHØRIGHET.

Røris kl. 11.00-12.00
”Røris” er enkle bevegelser til fengende musikk. Her kan både store og små barn være med og det trengs ikke treningsklær. Vi oppfordrer barnehagene i nærheten til å komme.
Sofa intervju kl. 12.00-16.00 Sweet Chili Stories inviterer beboerne til å bli intervjuet om hvordan det er å bo på Veitvet. Hvilke drømmer har du, hva liker du og hvordan var det å bo her i gamledager? Møt opp og la din stemme bli hørt!

Sofa intervju kl. 12.00-16.00
Sweet Chili Stories inviterer beboerne til å bli intervjuet om hvordan det er å bo på Veitvet. Hvilke drømmer har du, hva liker du og hvordan var det å bo her i gamledager? Møt opp og la din stemme bli hørt!

Rumba på torget kl. 17.00-17.30
Har du lyst å prøve rumba? Vi gjør torgplanet om til en gedigen dansescene og inviterer store og små til heftige rumba rytmer.

Liker du å lage film?
Drømmer du om å bli den neste Quentin Tarantino? Nå har du sjansen til å lære å lage film på Veitvet. Påmelding mellom kl. 16.00-17.30. For deg mellom 13-18 år.

Biljard oppvisning kl. 17.30
Tron Engebakk og Mads Hultin fra Groruddalen biljardklubb viser ”Tick Shot”

Det Chilenske Kulturhus Magedans kl. 18.00
Vi inviterer kvinner til gratis prøvetime i magedans. Ingen påmelding – det er bare å møte opp. Hvis interessen er stor, vil vi vurdere å etablere et fast magedanstilbud.

Galleri og kafé kl. 12.00-18.00
Utstillingene ”Perler fra Groruddalen, ”Mitt Veitvet” og streetart i lokalene mot Veitvetveien.

[Bilde]

Last ned programmet for åpningsarrangementet her

Last ned programmet for kick off-uka her

Legg til ekstern kalender…