Fotokonkurranse, PlayMeDesign bygger kafé, danseforestilling ++ mer

Kulturbølgen skyller over Veitvet fra 17. til 23. mars. Fredag 18. mars får du innblikk i interiørdesign og styling ved Erlend Moe og Julia Edin i PlayMeDesign, være med på fotokonkurranse og se danseforestillingen SEL VOGUE.

[Bilde]

Velkommen til et lite innblikk i interiørdesign og styling. Designerne Erlend Moe og Julia Edin fra PlayMeDesign vil fredag formiddag bygge opp en kafé-inspirert stand. Standen vil vise prosessen i hvordan man styler og jobber med interiør. Fredag inviteres du til å ta del i oppbyggingen av standen, som vil bli stående resten av uken.

Bli med på fotokonkurranse og vær med i trekningen av et digitalkamera! Tema: ”Mitt Veitvet anno 2011”
kl. 13.00-15.00
Hvordan er det å bo og leve på Veitvet? Vi ønsker bilder fra din hverdag. Engangskameraer vil bli utlevert på torgplan. Kameraene må merkes med navn og telefonnummer til den som har tatt bildene, og leveres til Stikk-Innom på Veitvet Senteret mandag 21. mars kl. 17.00

En jury vil plukke ut bilder til en fotoutstilling som vil bli vist på Veitvet Senteret i løpet av 2011. Alle som deltar er med i trekningen av et digitalkamera.

NB! Vi ønsker bilder fra din hverdag, hjemme hos familien, eller hos venner, ute på lekeplassen, på fritidsaktiviteter på senteret osv.

Maling i fellesskap kl. 15.00-17.00 Kom og bli med på å skape et nytt kunstverk.

”SEL VOGUE”
kl. 18.30 Performanceforestilling
SEL VOGUE” er en forestilling med performance og dans ved Gloria Riveros og Kathleen Morley. Elever fra Senteret for internasjonal dans viser flamenco og sevillanas.

Galleri og kafé
kl. 12.00-18.00
Få med deg utstillingene ”Perler fra Groruddalen, ”Mitt Veitvet” og streetart i lokalene mot Veitvetveien

Last ned programmet for åpningsarrangementet her

Last ned programmet for kick off-uka her

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…