JØRUN BØGEBERG TRIO in CONCERT

[Bilde]
………en musikalsk lekegrind bygget rundt Jørun Bøgeberg`s 6 strengs bass, stemme og egenkomponerte sanger…..

Jørun Bøgeberg er en musikerartistbassist som har fartet rundt i tre ti-år i underholdningens tjeneste i både inn og utland, for det meste som leiesoldat for andre ( ex; a-ha, Lynni Treekrem, Jørn Hoel etc.)

JB Trio er en sydende mixtur av musikalske påfunn fra det sarte og vare til det mer energiske og utbas…unerende. Foruten Jørun selv består trioen av gitaristen Nils Einar Vinjor fra Årdal som smekter musikken med vakre og svevende klangfargende gitartoner og deler rampelys med rytmiserende trommis Trond Augland fra Kristiansand som leker beatet framover i alle retninger. Ikke så helt sjelden skapes det en sydende mixtur av spontane musikalske påfunn fra sart og vart til de mere energiske utbasuneringer med Jøruns rootsy låter som innholdsmessig fundament. Det svinges innom country, blues, rock, folk & jazz, iblandet løssluppen og tidvis humoristisk småprat.

Jørun har to solo-plater på merittlisten, ”BASSTARD” fra 2006 og ”SONGS FROM THE POCKET” fra 1996. Begge er tidløse i uttrykket og inneholder originalskrevne og selvproduserte sanger fra egne lommer.

Jørun har opp gjennom årene figurert hovedsaklig som bassist. Artister og band som Heavy Gentlemen, Lynni Treekrem, Jonas Fjeld, Renè Andersen, Tom Russell, Jørn Hoel , Anne Grete Preus, Herborg Kråkevik og Savoy har fått godt groove-bidrag på plater og konserter foruten at Jørun var a-ha`s faste bassist fra 90-94 med turnering verden rundt og medvirkning på albumene “East Of The Sun West Of The Moon” og “Memorial Beach”.

JBT består av:
JØRUN BØGEBERG bass
NILS EINAR VINJOR gitar
TROND AUGLAND trommer

homepage: www.jbbass.com www.basstardmusic.com

Legg til ekstern kalender…