AVLYST!!! THE SMOOTH OPERATORS in CONCERT Vi kommer sterkt tilbake på senere tidspunkt!

[Bilde]
Smygende inn på bluesscenen kommer bandet
The Smooth Operators.

Vokalist Anita Schärer har fått med seg tre herrer som hver for seg har lang musikalsk erfaring. Sammen lager de blå musikk som smyger seg inn øregangen for å varme sjelen din en stakket stund.

Anita har etter hvert lang fartstid som sanger og musiker og hun er utdannet musikkterapeut.
…Håkon Høye har lenge vært å finne i norsk blues´ førstedivisjon med sin gitar og sine produsentferdigheter. Mest kjent er han for jobben som gitarist i Billy T. Band og sitt eget band The Honeytones.

Anders Strand er filosofidoktoren som om kvelden henger på seg gitaren og gir seg bluesen i vold. Han har vært å høre i Anders Strand Trio, Drøbak Bluesband og Overall. I The Smooth Operators spiller Anders bass, og viser at han absolutt behersker det også
.
Bak trommene befinner Robert Skoglund seg og den svenske snekkeren er på ingen måte trehendt når han tar frem stikkene. Han har spilt med flere band i Sverige, blant annet Hot Dog Taylor og PG & the Hooligans. Han har også hatt trommejobben i Finlands mest kjente bluesband, Wentus. Nå bor han i Norge og det norske publikummet kan glede seg over Robbans stødige shufflegroove.

The Smooth Operators beveger seg i lydlandskapet mellom blues og soul, gjerne fremført med en funky attityd. Noen jazza låter serveres også, Bandets sound er preget av 70-tallet, og veteraner som Johnny ”Guitar” Watson, men også yngre krefter som Sean Costello og Kenny Wayne Shepherd. Sjelfulle sangere som Louise Hoffsten, Ann Peebles og Irma Thomas er damer som har influert Anita.
Bandet har begeistret publikum der de hittil har spilt, nå står resten av Norge for tur!

Legg til ekstern kalender…