Plateslipp med REMI BREVIK & ALLCONNECTED

[Bilde]

Et sammensurium av pop og rock med elementer av både vise, folk, blues, pønk og ska. Bandet leverer et fengende låtmateriale, riffbasert rock i en herlig melodiøs innpakning med klassiske rockeelementer.

Remi Brevik ga i 2007 ut platen ”Always look up” på eget selskap. Platen var en oppsummering av flere års låtskriving i spennvidden fra dempede akustiske låter, via viserock og folk-rock til mer rocka ma…teriale.

Låtmessig tar Remi Brevik med bandet AllConnected nå en annen retning med mye røffere materiale, riffbasert rock med melodiøse låter hvor korarrangementene fremdeles er på plass. Det nærmer seg ny utgivelse hvor låten ”I’m on my way” setter startskuddet for en skive som dyrker klassisk rock a-la 60- og 70-åras rockeband. Denne neste utgivelsen gis også ut på eget selskap Art Of Innocence og vil bli tilgjengelig for nedlasting på mer enn 200 nettbutikker i løpet våren 2011.
Arbeidstittel for den nye utgivelsen er gitt navnet AllConnected og release er satt til 29. april som holdes på Ivars Kro. På denne utgivelsen medvirker Marius Ihler på bass, Fredrik Ihler Ørstad – og Roy Johansen på trommer. Live besetningen består av Marius Ihler på bass & kor, Roy Johansen på trommer & kor og Remi Brevik på gitar & vokal i et klassisk powertrio-oppsett.

AllConnected:
”Et sammensurium av pop og rock med elementer av både vise, folk, blues, pønk og ska. Bandet leverer et fengende låtmateriale, riffbasert rock i en herlig melodiøs innpakning med klassiske rockeelementer.”

Remi Brevik — Vokal & Gitar
Roy Arnie Johansen — Trommer & Kor
Marius Ihler — Bass & Kor

For smakebiter av plata, kommende utgivelser eller ytterligere informasjon se internettlinker. For booking eller mer info ta kontakt med
Art Of Innocence, Teglverksgata 7C, 0553 OSLO
Tlf: +47 911 01 363 – Mail: [email protected]
Web: www.reverbnation.com/remibrevik, www.myspace.com/remibrevik
www.myspace.com/theallconnected

Legg til ekstern kalender…