Måndag 21. mars kl 1200: på|tår med Karsten Meinich/Montages: Vi som elskar film

På|tår er ei tverrfagleg forelesningsrekke arrangert sidan hausten 2007. No er våren rett rundt hjørnet, og På|tår vaknar til live igjen, etter ei lita dvale gjennom den mørke tida.

Vi ønskar Karsten Meinich frå filmportalen Montages velkomen. Han representerar alle oss som elskar film, og gjennom Montages har han vore med på å skape ein stad der film:

«får fokus – der den diskuteres, analyseres og elskes – uten tabloide forstyrrelser eller politiske hensyn. Hvor filmen, og filmen alene, står i høysete».

Karsten Meinich vil gi oss eit innlegg om film og korleis film bedre kan diskuterast i samfunnet.

Meir her: Montages

[Bilde]

Studentutvalget ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo arrangerer første mandag i måneden en forelesningsrekke hvor vi inviterer ulike aktører/fagpersoner til å forelese og diskutere temaer. Denne forelesningsrekken tar sikte på å invitere personer som kan belyse temaer som vi vanligvis ikke berører i de faste forelesningsrekkene om arkitektur og design ved skolen. Dette kan være innenfor temaer som grenser til skolens fagfelt eller temaer som er aktuelle ellers i samfunnet. Forelesningene skal bidra til å gi studenter og ansatte flerfaglig kunnskap og inspirasjon.


Påtår kjem også i form av kaffi. Ta med kopp!

Legg til ekstern kalender…