Smalt Som Faen: SUCCUBA OG EPIKURS EUFORIE

“A Ministry madness. Or Melvins on amphetamine.” -Håvard Oppøyen, Luna Cafe

SUCCUBA

“Om du aaabsolutt vil være sjanger-nazi, skal du få kalle Succuba støyrock. Men å være nazi vakke no’ å hige etter sist jeg sjekka, og støyrock som sjanger sier egentlig ingenting om det glade vanvidd du har i vente. Det sier heller ingenting om absurditeten, logikken, eller den besettende repeteringen i dette kontrollerte kaoset som ustoppelig spyr ut feedback, holdt nede av vanvittige tolkninger av hva som kan kalles basslyd, og i nakken av intet mindre enn to trommiser ute etter en ubestemmelig hevn. Jeg var kanskje ikke så stabil før jeg så dem live første gangen, men det hjalp i hvert fall ikke.
Uansett, kall Succuba hva du vil. Jeg synes bare det er vakkert.”
-Linn Nystadnes, Deathcrush

“Jeg spurte mamma om jeg fikk lov til å dra og det fikk jeg………

Bandet som spilte besto av en trommeslager, en lead gitarist og en rytmegitarist, han som spilte på den ene gitaren var også han som “sang”. Bandet heter som du sikkert forto Succuba :) Selve musikken deres var…høy.. xD og det var sånn heavyskrike musikk aktig 8D Grunnen til at jeg skriver “sang” er fordi han duden bare brølte inn i mic’n eller småmumla i en veldig dyp tone xD om du forstår..eeh nei.

….Han ene hadde litt morsomt hår 8D"
-Kattgine.blogg.no

Epikurs Euforie Freaking me ugly since 1995.
Norsk støy på det aller jævligste. Med over 16 år på baken som den mest innadvendte og navlebeskuende gruppa på østlandsområdet har de opparbeidet et solid dårlig rykte. Det er som om de overhodet ikke forsøker. ( på hva da? spør Epikurs Euforie) Vi lager ikke greia vår for at du/dere skal drive å kose dere sier Hansrex fra bandet. Man er ikke født inn i verden bare for å spise kake og bli feit. Det er ikke noe moro hvis det julaften hver dag, ikke sant… Med litt smerte blir de små lysglimtene man opplever til herlige lysfontener med romklang. Epikurs Euforie er det bandet folk sier de syns er dritfett, selv om de ikke skjønner en drit – dette fordi det er kult å ikke skjønne en dritt! Forstå det!
Epikurs Euforie har gitt ut plater på Smalltown Supersound, Etch Wear, Handmade Records og Major Minor Rec. Gruppen har turnert USA to ganger og Russland en gang.

Legg til ekstern kalender…