Lørdagsgodt: Impossible

Bandet Impossible gir ut sin første singel: You Choose!

Impossible er et nytt gammelt band som som muligens kan sies å ha hatt fokus rettet mer innover enn utover de siste årene. Det skal det bli en forandring på nå! Gjengen i Impossible er klare for å erobre den norske livescenen med feelgood-låter og budskapet: Livet er ikke altfor alvorlig! Nyt dagen og øyeblikket! Spis godt og drikk godt!

Det lite selvhøytidelige bandet vil jobbe hardt for å nå sine mål, men stiller krav om at det skal være sosialt og musikalsk givende på veien dit. Målet har alltid vært ”impossible”, nemlig å lage det umulige; en perfekt låt. Det vil i praksis si å strekke seg mot et ideal som man kanskje aldri vil oppnå, men i retningen av det idealet kan det forhåpentligvis oppstå bra musikk. Et like viktig mål for Impossible er å dra ut på tur for å spille live og underholde folk; møte nye mennesker på steder de ikke har vært før.

De synger på engelsk fordi tospråklige Josephs mor er irsk og han tilbrakte mye av barndommen i engelskspråklige land. I tillegg er også trommis Stefan halvt Irsk og bodde de første ni årene av sitt liv i Irland. De to har kjent hverandre hele livet og kan sies å være de som grunnla bandet.

Bandet:

Gitar, vokal: Joseph Lillo-Stenberg (født 1979)

Skrevet låter og spilt i forskjellige bandkonstellasjoner på delvis ufrivillig hobbybasis de siste 10 årene.

Gitar, tangenter og vokal: Erlend Hagen (født 1978)

Spilte tidligere i undergrunnsbandet Debrah som ga ut ep’n ”DEBRAH DOES EP”. Fra denne Ep’n ble Erlend låta ”On Your T-Shirt” brukt som signatur musikk i den suksessfulle indiekortfilmen ”Closework” som har vært vist på en rekke TV kanaler og kortfilmfestivaler rund om i verden. Videre har Erlend skrevet applaudert filmmusikk til flere avgangsfilmer ved filmhøyskolen på Lillehammer.

Bass, vokal: Lars Tofte (født. 1982)

Tidligere bassist i Heroes & Zeros. Har improprosjektet OFAG.

Er også innleid bassist for Disc Jokke Band og Kaja Bremnes. Har jobbet med Lars Fredrik Beckstrøm. Klart den mest erfarne rockeren i troppen.

Trommer, vokal: Stefan Skånseng (født 1979)

Har tidligere spilt trommer for blant andre American Suitcase og Lars Fredrik Beckstrøm.

http://www.nrk.no/urort/Artist/Impossible

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…