AKKS presenterer: Snurrekveld

Mandag 11. april arrangerer AKKS Oslo igjen Snurrekveld på Sound of Mu. Dette er en kveld hvor elevene fra DJ-kursene får vise hva de har lært og denne gangen er det ni(!) DJer som skal i ilden, så her blir det dansing fra klokka 20:00 til Sound of Mu stenger klokka 01oo!

DJ M

krautpopelectronoisenowavediscoyeah!

DJ Rex

DJ Rex har alltid hatt en brennende interesse for musikk. Han har vel alltid vært den som har stått bak og tittet i DJ-båsen, men aldri riktig tatt tak og begynt å spille selv. Men nå gjør han endelig sin debut. Han har ikke riktig bestemt seg for hva slags musikk han vil spille i framtiden ettersom han synes alt funker, men på Snurrekvelden blir det nok dance, club og house

Korporal Vold

Jeg kaller meg Korporal Vold, og spiller techno fra midten av 90-tallet & electronica fra nyere tid.

The Good Mixer

Spiller punk, alternativ rock og new wave.

tonedj

Begynte med djing fordi jeg liker å skape god stemning
Spiller vanlig pop, elektronisk pop og disco

DJet

Kjærligheten til elektronisk musikk har hun hatt i mange år men det ble først DJ kurs 2011 at
kreativiteten ble utfordret ved mixe pulten.

Hun spiller energisk, positiv, melodiøs Happy House – alt fra klassikerne til nye låter.
Smil, dans og ha det gøy!

dj sillah

dj sillah har i kveld sin DJ-debut hvor hun fokuserer på å spille en blanding av elektronisk og eksotisk musikk. Dette er musikk som kjennetegnes vet at den er uptempo, energisk og får folk til å danse. Sjangre som vil bli spilt er blant annet kudoro som har sitt opphav fra Angola, Elektronisk Mambo blandet med litt Future Dub.

Etheo

Etheo, også kjent som DJ Hellin begynte sin, deejay, mixe- og producerkarriere i ung alder. Allerede som 15- åring fikk han muligheten til å spille på cruiset Oasis, sammen med andre kjente navn; Tiestö, Benny Benassi. Han skilte seg veldig ut med sine kraftige beats, og smukke overganger, og gav mannskapet, cruisepassasjerene og de andre artistene en natt de aldri kom til å glemme. Siden den gang har han viet all sin tid og kjærlighet til house-, og electromusikkens lunefulle verden.

DJ TPettersen

Når jeg går ut er det for å danse. Så jeg vil spille house og lignende musikk for å få folk til å danse. Har alltid vært fasinert av musikken skapt av DJs, men alvorlige tanker om å lære å DJ kom ikke før etter jeg lekte meg med spillet DJ Hero.

Legg til ekstern kalender…