ONTZ releasefest: GO MARCHING IN

[Bilde]

Der hvor Beach Boys`“Pet Sounds”, møter Grandmaster Flash`s " The Message" , finner du duoen Ontz.
Mai Elise Solbergs vokal, og hang til tunge trommebeats, kombinert med Bjarne Gustavsens fascinasjon for gode hamonier og nesegrus synthbass, gjør Ontz til et svært slagkraftig,lekent,hodenikkfremkallende og svingende lite orkester, som lett kan by opp til dans.
Den 31.mars 2011 slipper de sitt debutalbum ”go marching in”,og er dermed klar for verden!

Bandet har i løpet av høsten 2010 oppholdt seg en del i et lite studio i en bakgård på Grünerløkka der de har jobbet i tosomhet og vært både produsenter og teknikere,og har også tatt turen til Skjeberg Kirke for litt kirkeorgel,samt til gården til Bjarne i Skjeberg for litt rural inspirasjon, og med god hjelp fra noen flinke korister og noen stødige blåsere har plata nå blitt fullendt. Platen representerer alle de forskjellige sidene ved Ontz, og tar lytteren med på alt fra Suggerende Synthpop, via NewOrleanske Marchingband, til pompøse utblåsninger med kor og kirkeorgel.
Torsdag 31. mars feires dette, og Ontz inviterer til plateslipp på Internasjonalen i Oslo, med konsert og fest og håper også på å få se mer av Norge utover våren. Følg med følg med!!

Legg til ekstern kalender…