Kjellercabaret 1

I Teaterkjeller’n på Centralteatret kan du nå oppleve Kjellercabaret: Sang, spill, gjøgleri, poesi – og et ensemble som har holdt på i to og et halvt år, uten navn, men med desto mer latter, lengsel og lidenskap. Blant annet for cabarettradisjonen. På programmet står nyskrevne sanger (noen knapt et par timer gamle!) med innhold fra vår tid, men med inspirasjon fra klassisk cabaret, gammel oslorevy og visesang fra alle tider.

Dessuten har vi denne gang latt oss inspirere – langt inn i hjerterøttene – av Tramteaterets avskjeds-gjenforening for noen uker siden, og vil gjøre denne cabarethelgen til en liten hyllest til den politiske cabareten. Til alle dem som har sunget, spilt og skrevet for å si ifra om, eller peke og le av, tildragelser i samfunnet, og kanskje også for å gi mot og inspirasjon til å være et bra menneske i verden, eller i hvert fall gjøre så godt man kan.

Medvirkende: Sara Scheen Otnes, Yngve E. Marcussen, Torgny G. Aanderaa og Hanne T. Asheim (tekst og musikk).

Kjellercabaret er en videreføring av Cabaretaftener på Cafeteatret – nå forflyttet til Teaterkjeller’n. Ordet ”cabaret” kommer visstnok også av et tidlig ord for ”vinkjeller”, så de nye omgivelsene skulle være ganske så historisk passende!

Legg til ekstern kalender…