Dj Omar Fredag 01/04 @ Klubb Südøst


For gratis inngang og forbi kø:
klubbsydost.no/gjesteliste/

DJ Ohmar aka Ole Martin Vilberg har spilt plater i et par tiår og har full kontroll på alt fra boogie til techno. Dette blir fest! En av Holmlias finest. DJ-veteran som har gått skolen fra ungdsomsklubben til nattklubben via raves.

…Dj Ohmar har spilt på det som kan krype og gå av klubber i vårt langstrakte land. Fra begynnelsen av 90 tallet har han vært en sentral figur i klubbscenen, særlig som dj på klubber som Skansen og Fonii samt på store houseparties på Rockefeller, Mars, Sentrum Scene og rundt om kring i landet. I tillegg kjenner mange han som platepusher bak disken på HS og OsloScoperecords hvor han har influert utallige med sin gode musikksmak. Med hans særegent gode mikseferdigheter og en teft for hva som fungerer på dansegulvet blir det vanskelig å stå stille når denne mannen tar kontroll.

Når Dj Ohmar koser seg bak spakene på mindre klubber, blir spille stilen automatisk eklektisk, groovy, funky og mye mer retro. Disco, funk, dyp house og old school hip hop er noe av det som kan stå på plakaten. Musikken han serverer på større klubber kan beskrives som en god blanding av house, minimal, electro, acid og techno som til tider kan bli ekstremt rampete og grisete funky.

Legg til ekstern kalender…