Infomøte om Solidaritetsbrigade!

Kunne du tenke deg å tilbringe et halvt år i Latin-Amerika? Vil du lære verden å kjenne på en ny måte, lære spansk og jobbe med latinamerikanske aktivister i kampen for rettferdighet?

Solidaritetsbrigade er en mulighet for unge aktivister og engasjerte som ønsker å vise solidaritet i praksis, gjennom å arbeide sammen med lokale organisasjoner i Latin-Amerika. Latin-Amerikagruppene i Norge sender hvert halvår ut en gruppe unge mellom 18-26 til et latinamerikansk land.

I 2011 sendes brigaden til El Salvador, hvor man, gjennom et opphold på 5 måneder, lærer å kjenne landets historie, kultur og politiske situasjon. Gjennom det politiske programmet får deltakerne muligheten til å møte både grasrotorganisasjoner, fagforeninger, miljøaktivister og landets politiske partier. Brigadistene tilbringer mesteparten av oppholdet på landsbygda i en vertsfamilie som er aktiv i lokalsamfunnet. Etter oppholdet følger et halvt år med informasjonsarbeid i Norge. Dette arbeidet kan regnes som en deltidsjobb og kan kombineres med studier eller annet arbeid.

Ønsker du å vite mer om prosjektet, kom på Chillout Travel Centre på Grünerløkka 5. april. Du får en grundig innføring i hva solidaritetsbrigade er, og muligheten til å snakke med tidligere brigadister. Det er ingen forpliktelser knyttet til å komme på møte, bare en mulighet til å høre om et spennende og lærerikt prosjekt.

For mer informasjon, se: www.latin-amerikagruppene.no
Du kan også ta kontakt på [email protected]

Vel møtt!

Legg til ekstern kalender…