Bypåskefrokost

Jeg er i byen (Oslo), ser at flere er det. Ingen grunn til å ikke gjøre påsketing selv om man ikke er på fjellet

Så for de som har lyst er det altså påskefrokost hos meg fra kl 11 søndag. Jeg har en del malerskrin og pensler og til og med en dingsboms som er laget spesifikt for å male egg (man setter inn egget i den slik at man ikke trenger å holde på det mens man maler, veldig fiffig).

Anyway – de som har lyst kan komme dragende med egg (helst økologiske eller i det aller minste frittgående, vær snill med dyrene), evt eget maleutstyr (vet ikke hvor mange som er profesjonelle påskeeggmalere her i skogen, men man vet aldri), pålegg, brød, ja dere vet. Frokostmat

Hvis det fortsetter å være like fantastisk vær går det an å sitte ute. Evt trekke ut senere. Varer det i all evighet kan det tenkes at man går over til å drikke øl/vin, så for de som likevel ikke har noe bedre å gjøre på søndag og har lyst til å henge hos meg skikkelig lenge kan det være lurt å ta med den slags og. Hvem vet.

Jeg spanderer te og kaffe. Vi deler på maten, så ikke vær gnien. Konkurranse om det beste malte påskeegget med premie. Jepp.

Lov å ta med unger for de som lurer. Plass til masse folk

Legg til ekstern kalender…