Brimstone LIVE!

I mars var det nøyaktig 10 år siden Brimstone stod på scenen for aller første gang. Det var på Checkpoint Charlie i Stavanger. Siden den gang har bandet utviklet seg til å bli en av de særeste blomstene i Bergens musikalske flora, og som i løpet av sin fartstid har overlevd og unngått samtlige bergensbølger med en unik presisjon.

Det har likevel vært mange høydepunkt for gjengen som jobber utrettelig i sitt studio- og øvingslokale på Møhlenpris. I sin karriere har de turnert store deler av Europa og plateutgivelsene har høstet meget gode kritikker både i norsk og utenlandsk presse. Siden platedebuten i 2003 har Brimstone gitt ut 4 plater og de har ingen planer om å stoppe med det!

Gjennom disse ti årene har Brimstone servert sin mikstur av fengende progressiv rock, basert på en tung, suggererende rytmeseksjon glasert og toppet med lettbeinte og smakfulle melodier og flerstemt vokal. Referansene og inspirasjonskildene er mange og sprikende og forsøk på å namedroppe noe som helst blir bare teit. Brimstone låter som Brimstone og må egentlig bare høres med egne ører.

Guttene er som vanlig travelt opptatt med å lage den perfekte rockeplaten og kommer til å servere flere nye låter fra scenen denne lørdagen. Men de gamle livefavorittene er også med, så det er bare å glede seg.

Alle som har et forhold til musikk i Bergen og kanskje spesielt på Garage, vet hva denne gjengen holder på med og bør kjenne sin besøkelsestid. Det blir garantert fest med Brimstonekonsert i kjelleren på Garage!

Legg til ekstern kalender…