Kennel Collective/Records presenterer: Plateslippaften med Blokk 5, Ninas Pace (ex. Nancy Drew) og Splashgirl

Kennel Collective presenterer en ekstravagant helaften i ærverdige Sagene Festivitetshus!

Blokk 5



Kennel Records er stolte av å kunne presentere “Sing Your Heart Out!”
- den etterlengtede andreplata fra Blokk 5!

Blokk 5 begynte å jobbe med denne plata allerede våren 2008, men først nå, etter tre års fikling i et utall studioer, øvingsrom, loft og kjellere er plata ferdig innspilt og klar for verden.

Blokk 5 har gjennomgått flere hamskifter siden starten i 2000. Som de sier det selv:
“Vi startet Blokk 5 for å spille nu-jazz for omtrent ti år siden. Siden beveget vi oss over til post-, pre- og prog-rock før vi omsider endte opp med noe annet. La oss for enkelhetens skyld kalle det rock.”

Som tittelen hinter om, innebærer den største forandringen bruken av det optimale instrumentet Sangstemmen! Små, ofte fragmentariske tekster om sosiale og personlige relasjoner er friskt dandert på Blokk 5´s helt egenartede vri på instrumental rock.

Det er fire år siden Blokk 5 gav ut sin forrige plate “Scandals and Animals” (dBut 2007). De er med dette tilbake med et særdeles gjennomarbeidet album og som det synges av samtlige seks bandmedlemmer i åpningslåta “Separate” –
“I hope it´s not all to late!”

NB: Kennel Records trykker opp et begrenset opplag på 100 eksemplarer med meget personlige og håndlagde covre, kun å få kjøpt denne herlige maikvelden.
You see me through by Blokk 5


Nina´s Pace

[Bilde]

er bandet du tidligere kjente som Nancy Drew. De døper seg herved om og presenterer sin første plate, også den på Kennel Records.

I to lange år har Nina’s Pace finpusset på de vare, rå, rocka, følsomme og uendelig melodiøse låtene sine. Nu er ventetiden over, 20 mai i år blir de tilgjengelige for folket på debutalbumet New Objective. Albumet gis ut på Kennel Records, drevet av Oslobaserte Kennel Collective, som denne våren gjør et kraftig innhogg i det norske musikklivet med hele fire plateutgivelser.
Nina’s Pace kjennetegnes av et eksplosivt samspill og et lekent overskudd som bringer tankene hen til band som Wilco, the Band og Beth Gibbons. Bandet har et rufsete amerikansk folkinspirert sound, med vakker koring, gode melodier, sterke tekster og i spissen, Ninas karakteristiske varme stemme. Musikken blir beskrevet som mørk, vakker, rå, tidløs, uendelig melodiøs- musikk som man må være en stein for å unngå å bli berørt av.



Splashgirl
[Bilde]

Som en teaser til slippet av “Pressure” i august slipper Splashgirl den 20. mai en 12” splitvinyl (med Huntsville) med to outtakes fra innspillingen av ”Pressure”. Når man tenker på at dette er låtene som ikke fikk bli med på ”Pressure”, er det virkelig bare å glede seg maksimalt til august også!
Dagger by Splashgirl (outtake from the album Pressure)


FREDAG 20. MAI KL 20:00!
Første band på scenen kl 21, deretter går det slag i slag utover kvelden og natta!

CC: 150,-

VEIBESKRIVELSE:
Holsts gate ligger rett bak Ringen Kino ved Sagene Skole og Hønse-Louisas Hus.
Ta trikk 11, 12 eller 13 til Biermannsgate. Følg skilting (ca 2 minutter å gå fra trikkestoppet)

Arrangementet er støttet av Bydel Sagene og FFUK.


Legg til ekstern kalender…