Fritt Fall: Elephant Cheese Machine + André Borgen

André Borgen:
André Borgen er en rastløs sjangernomade, så hvordan konserten på Fritt Fall vil gå kan man bare lure på. Han opptrådte sist på Norbergfestivalen i Sverige med elektronisk behandlede lyder av vann som renner ned på askebegre av aluminium og lyder fra en ovnsrist.
Foruten rocketrioen Yoreyolk har han spilt live med blant andre Maskinanlegg, Lasse Marhaug, Domestic Purpose og Norwegian Noise Orchestra.
Han har utgivelser på etiketter som Humbug, Nervous Nurse og Tibprod, i tillegg til deltagelse på ulike samleplater, bl.a. Rune Grammofons Money Will Ruin Everything.

Elephant Cheese Machine:
Er Harald Fetveit og Per Gisle Galåen

Fritt Fall er en formiddagskonsertserie som arrangeres på BLÅ – i år for 5. år på rad! En og annen lørdag, året rundt, presenterer Fritt Falls vertskap uforutsigbare konserter med nye lydmøter og rom for eksperimentering. Fritt Falls vertskap består av enkeltpersoner og organisasjoner fra jazz, elektronika- og improvisasjonsmiljøet i Oslo. Gjennom året presenterer plateselskapene SOFA og Apartment Records, Drivhuset, Ketil Gutvik, Janne Stang Dahl, Tonny Kluften og Harald Fetveit nye konstellasjoner fra lydscenen. Hver matiné tar utgangspunkt i en kjernegruppe av musikere, som i samarbeid med vertskapet og Fritt Fall-nettverket sørger for et variert program. Tanken bak konseptet er enkle lavbudsjettsproduksjoner, mest mulig uavhengige av scene og PA. Den upretensiøse stemningen og takhøyden for sam-eksperimentering, gjør at konsertserien er blitt et verdifullt tilskudd i musikkOslo.

Legg til ekstern kalender…