HAVRESEKKEN # 10: Musikalsk utflukt til en nedlagt togstasjon!

[Bilde]


Denne gangen tar vi deg med på en musikalsk utflukt til den nedlagte togstasjonen Sandermosen! Det blir bl.a. KOREANSK CELLOSTØY, FIFFIG POPSNEKKERI og SPLATTERFOLK+ en og annen overraskelse på veien. Og husk det er fri dagen etterpå!


ONSDAG 1. JUNI | KL .18.27 | 150,- | SANDERMOSEN STASJON



NB: avreise kl. 18.27 fra Oslo S. (PRESIS!)


Turen til Sandermosen tar ca 15 minutt, og vanlig oslo-billett gjør susen! Toget går tilbake kl. 23.27. Det vil muligens bli ordnet annen transport senere.


ARTIST # 38: KOREANSK CELLOSTØY


Vi får storfint besøk helt fra Korea! Denne cellodama har samarbeida med folk som Thurston Moore, Jim o’rourke, Laurie Anderson og mange flere, og er en aldri så liten stjerne i det internasjonale støymiljøet. Med sin utagerende spillestil bryter hun lydmuren med en herlig eventyrblanding av frimusikk, jazz, støy, og koreansk tradisjonsmusikk!


ARTIST # 39: FIFFIG POPSNEKKERI


Denne popartisten ble genierklært etter sitt selvtitulerte og Steely Danske-debutalbum for noen år siden. Siden har han hatt et par gitarfingre med i band som Svidd Gummi og Turns. Nå jobber han med nytt materiale og kommer til Havresekken med nye låter og ny besetning! Vi gleder oss til å høre hva vi har i vente!


ARTIST # 40: SPLATTERFOLK


Sag, banjo og britisk aksent? Duoen kombinerer folkemusikk med samtidsmusikk og krydrer resultatet med elementer fra skrekkfilmens verden. De kaller det selv splatterfolk og har rørt folk til tårer verden rundt. På Havresekken spiller de helt akustisk.


EKSTRA EKSTRA


Som ekstra dressin på pølsa denne gangen serverer vi en av veldig få sekkepipespillere her til lands. Denne artisten har minst hundre jern i ilden og har spilt på hele sjangerregisteret, fra folkemusikk til klassisk, pop og rock. Til Havresekken kommer hun med den største, skotske sekkepipen hun kunne finne og en plate på trappene.


I tillegg blir det en hel del overraskelser på veien!
Legg til ekstern kalender…