BLÅ & Sunkissed : Telephones - LIVE , g-Ha, Olanskii, Vinny Villbass med mer

Inne:
TELEPHONES [Live]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
[+ visuelt] Thilo & Evelina & Olanskii

Rundt grillen fra 17:00:
Nico Coltsfoot, Rasmussen, Gaute Haaversen, Ronny Rabalder, Henri Le Coc & Le Capitan

Sunkissed på en onsdag, yes! Fri på torsdag, ja! Trentemøller på fredag, ja bitte! Capisce, jau?!?

Vi vokser danseskoa og vrir uka opp med klut! Det er natt til Kristi Himmelsprett atter en gang!!! Og som året før, og året som var før det igjen, så legger vi lista omtrent i høyde med kjeften til grevinnens bjørnefelle og varmer opp grillen til sommerfest.

Med oss ut i sommernatta har vi tre ulykkesfugler aka. De startet så det luktet svidd under lydprøve på årets Sunkissed:live. Så sa lydkortet takk for seg, og red inn i den digitale solnedgangen. Det ble med forretten, som riktignok ga durabelig med mersmak. Ergo, satser vi på at lydkortet spruter ild og disco når Full Pupp signerte Telephones krever revansje fra Sunkissed scena. Vi lover spretten, rumpemuskelmasserende discoloid house fra øverste hylle.

Tre andre, tidvis stødige herrer, sørger for resten av sumernattas musifisering. De krever kanskje ikke den største introduksjon, eller pauker og fanfarer, men forvent som usedvanlig tett med tøsete 12"ere fra Vinny Villbass før Telephonen ringer, og myndig huskestue rundt huset fra g-HA & Olanskii etter at røret er lagt på.

Ellers rundt grillen på uteserveringa blir det en god dose Sunkissed Allstars aka Nico Coltsfoot, Ronny Rabalder, Rasmussen, Gaute Haaversen, Henri Le Coq og Le Capitan.

Sa vi foresten at vi er litt på tuppa over at vi får være med å gjeste på Sentrum Scene fredag 3 juni, med selveste danskepølsa i rosinen, aka Trentemøller med fullt band?!!!

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed : Lørdag 9 Juli

ART DEPARTMENT [Crosstown Rebels]
g-HA & Olanskii
+ ute +

Legg til ekstern kalender…