CARLINGS presenterer “The Shitsez kolleksjonsFEST!” med elektropunkerne THE SHITSEZ + DJ Dr. Gong.........- FRI ENTRÈ FRA KL.21.00

[Bilde]

Carlings feirer at The Shitsez kolleksjonen har kommet i butikk. Dette er nettopp DU velkommen til å være med på.

Se de ustoppelige elektropunkerne i Shitsez diske opp med sitt eksentriske party-budskap fra scene-kanten og hopp i takt til DJ Dr. Gongs himmelspretne rockerytmer til langt inn i helligdagen.

www.myspace.com/theshitsez

THE SHITSEZ + CARLINGS = LOVE
The Shitsez har designet egne klær, ikke generiske band t-skjorter med logo i flammer, men en helt egen kolleksjon av smakfulle tanktops og tee’s designet fordi de skal se jævlig bra ut. Sirin Jålefin, en av vokalistene i The Shitsez, har laget fire ulike uttrykk hvor hun har tatt tekstene fra debutalbumet ”Taking out the trash” og designet tasty tanktops og tee’s som Carlings distribuerer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Det er ikke første gang Carlings samarbeider med band, men det er første gang et bandmedlem har laget noe så smakfullt, som i tilegg er rettet mot unge kvinner.
Samarbeidet startet fordi Carlings kicka på The Shitsez sine fengende låter og energiske liveuttrykk.

Designet taler for seg, freshe prints på lekre topper med et tøft uttrykk.
Alle som kjøper en tanktop eller tee fra The Shitsez vil få med en nedlastningskode så de kan eie låter fra ”Taking out the trash”.
The Shitsez merchandise selges hos Carlings og på konsert med The Shitsez.

CARLINGS will always support great music.

www.carlings.no

Legg til ekstern kalender…