Vernissage: "Time Machine" Fotografi - Mons Holst Christensen

Velkommen til utstillingsåpning!


[Bilde]


Om kunstneren
Mons Holst Christensen tilhører kategorien av kunstnere som arbeider i et krysningsfelt hvor det tekniske innen skulptur, maleri, foto, scenografi, animasjon møter det kunstneriske.
Christensen har utdannelse fra b.l.a: Ècole des Beaux-arts i Paris, SHKS og Arkitekthøyskolen i Oslo. Han har arbeidet som freelancer for film, TV og scene og drevet egen virksomhet som kunstmaler og skulptør i over 10 år. I 2010 ledet han det ambisiøse prosjektet for en 8 meter lang mekanisk griseskulptur for den Norske Opera og ballett. Samme år deltok han på skulpturutstillingen ”Dyr du skulle ønske ikke fantes” på Zoologisk museum, Oslo. Et flertall utstillinger, workshops og utsmykkingsprosjekter fyller hans CV som tyder på en kunstner med overskudd og stadig nye prosjekter.

Time Machine
En stor del av dagens kunst er på et eller annet nivå innom en digital prosess. Hva om de store mestere i malerkunsten hadde hatt tilgang til digitalt utstyr? Billedserien ”Time Machine” på Galleri Pan består av 13 fotografier. I denne serien eksperimenterer kunstneren med idèen om hvordan digitalt utstyr ville blitt anvendt av tidligere tiders mestre. Serien er imaginere, digitale skisser til noen av kunsthistoriens ikoner.
Bildene presenteres nå for første gang i en serie som bearbeidet print på lerret. Opplag 15 stk.


Mer info: Galleri PAN

VELKOMMEN!

www.panoslo.no

Legg til ekstern kalender…