Fail Again, Fail Better

Sigmund Skard, Margarida Paiva, Jet Pascua

Galleri BOA

Rådhusgata 19, Oslo

Åpning fredag 5. august kl 19

kl 20 holdes performance av Sigmund Skard

Utstillingsperiode: 5 – 21 august

Tir – fre 12 – 17

Lør – søn 12 – 16

[Bilde]

Galleri BOA inviterer til gruppeutstillingen Fail Again Fail Better, en utstilling som handler om repetisjon og forsøk, og hvordan disse kan være en del av arbeidsprosessen i kunst. De tre kunstnerne arbeider intuitivt og eksperimentelt, og presenterer verk ut fra heldige uhell. I virkeligheten kan feil være skuffelser i et påstått feilfritt, suksessfullt samfunn. Inspirert av Samuel Becketts motto (“Try again. Fail again. Fail better”) vil utstillingen spille på konseptet, med en sans for ironi og mørkhet. Utstillingen skal vise video, installasjon og performance.

I Sigmund Skards arbeid blir mennesket sine vilkår framstilt i form av modeller for det som fungerer og det som ikke fungerer. Med bruk av dagligdagse objekter har Skard tenkt fram et prosjekt rundt det å konstruere Perpetuum Mobile eller det å skape liv i noe livløst.

Margarida Paivas videoarbeider forteller om menneskelige sinnstilstander med bruk av fragmenterte bilder og ord. Videoen Who Lives In My Head? er et eksperiment som anvender repetisjon for å utforske galskapens tvangshandlinger og frykt.

Jet Pascuas tegninger og videoer handler om repetisjon av en bestemt bevegelse, et slag, hundrevis eller tusenvis av ganger til ønsket resultat er oppnådd.


Utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…