Qualitytime Summer Jam 2011

[Bilde]

Etter å ha arrangert Summer Jam på Rockefeller og Sentrum Scene i flere år gjentar Qualitytime suksessen etter fjorårets superkonsert der Wu-Tang Clan headlinet. I år blir det som vanlig mange artister på scenen, og vi slipper en artist i uka i tiden frem mot konserten lørdag 23. juli. Følg med på leak of the week, hver torsdag her på Facebook.

Ice Cube (USA)
Først ut er Los Angeles-legenden og vestkystambassadøren Ice Cube! Eks-NWA -rapperen og Hollywood-stjernen holder fortsatt utrolig fete konserter, og hva passer vel bedre på et Summer Jam enn å høre “It Was A Good Day” live, etter å ha startet dagen med øl i sola?

icecube.com

Lil B (USA)
The BasedGod fra California var for mange av oss kjent fra gruppa The Pack, en skateboardorientert gjeng med rappere, som laget superhiten Vans i 2006. Selveste The Rolling Stones mente at det var den femte beste låta i 2006, uansett sjanger. Så slo kompis igjennom for seg selv med hits som “Wonton Soup”, “Pretty Bitch” og “I’m God”, og nå er han spådd en lysende framtid som en del av den nye vinen i amerikansk hiphop. For første gang i Norge, rett etter han har spilt på Hultsfred i Sverige og noen andre festivaler i Europa!

basedworld.com

Dead Prez (USA)
Aktivistrapperne i Dead Prez trenger ingen introduksjon i Oslo, de har levert hardtslående, ekte hiphopkonserter her i flere år allerede, og har i likhet med Talib Kweli og Nas en stor fanskare blant fans av ekte hiphop. Du vet at stic.man og M-1 leverer et show fylt av beats som blåser cap´en av hodet ditt, og intelligente tekster om kampen mot undertrykking, sosiale problemer og rasisme.

deadprez.com

Flere artister annonseres fortløpende!

Lørdag 23. juli Sentrum Scene / 21:00 / 450,00

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…